Vogelaar Audio Home
Saai ?

Al die versterkers en CD-spelers zónder klokjes en equalizers lijkt misschien wat saai, maar toch verkoopt Vogelaar Audio al jaren dezelfde spullen, dezelfde merken, dezelfde luidsprekers (zónder drukflux en tienweg-constructie!) en dezelfde apparaten.

We houden ook al jaren hetzelfde verhaal over bedrading en opstelling, over eenvoud en muzikaliteit. Eigenlijk best saai, maar het eindresultaat is vaak zéér opwindend!

Wij hebben leuke kleine setjes en ook stijlvolle setjes en een krachtige set en een speciale set. Eenvoudig kan ook en zwart of smal. Wij hebben een fijne low-budget CD-speler en een hele fijne top CD-speler en alles wat daar tussenin zit. We hebben de ongelooflijke Cyrus CD-speler én de nieuwste luidsprekers van o.a. Monitor Audio en Tannoy.
Maar bovenal hebben wij er plezier in.

Plezier om mensen eerlijk te adviseren over het genot van goed geluid. En dat kunnen wij als geen ander.

Vogelaar Audio is zelfstandig, dus geen onderdeel van een witgoed-gigant met dollartekens in de ogen in plaats van muzieknoten.

Zien wij dat uw set beter kan klinken als de plaatsing in uw interieur veranderd zou worden?

Wij zeggen het eerlijk, óók al levert dat wel eens een conflict op met het interieur. Maar gelukkig blijken we daar altijd wel weer uit te komen.

Kom eens langs en luister naar wat we in onze winkel hebben staan. Neem nog een Engels dropje en luister eens naar wat anders. U denkt na, wij begeleiden. Als u uw oren maar openhoudt.

Openingstijden

Maandag de gehele dag gesloten.
Dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag 10:00 - 18:00 uur

Zaterdag een uurtje eerder dicht...

Oh ja, koopavond doen wij niet meer aan. Veel te weinig tijd om klanten de juiste aandacht te schenken...

Vogelaar Audio is gemakkelijk te vinden en een ruime parkeergelegenheid bevindt zich vlak voor de deur.

Soms is het erg druk in ons kleine winkeltje. Soms zo druk dat we onze klanten maar terloops te woord kunnen staan. Dat vindt niemand erg want het is er altijd heel gezellig.

Tot hartelijk ziens in onze winkel!

Vragen of opmerkingen?

Mail ons op info@vogelaaraudio.nl

P.s.: Ons adres is Schritsen 21 te Harlingen. Bij de Katholieke Kerk in de buurt. Of tenminste, daarachter eigenlijk. Maar dan wel gezien vanaf de Zuiderhaven dus. Nou ja, vraagt u maar naar Vogelaar Audio op de Schritsen dan komt het wel goed. Bellen of faxen kan natuurlijk ook: 0517 - 41 81 93.